[:nl]
[:en]

the ULTIMATE
SMARTPHONE
SELFIE

Na de Masterclass Smartphone Photography, door de uitgeverij uitgeroepen als beste boek van 2017, werkt uitgeverij Kutron nu aan de publicatie “the ULTIMATE SMARTPHONE SELFIE”. Deze publicatie zal op de eerste lentedag gepubliceerd worden en zal meer dan 100 pagina’s bevatten. U ziet, uitgeverij Kutron zorgt nu al voor het eerste lichtpuntje in uw bestaan in 2018!

De uitgever, Ron Jagers, nodigt u van harte uit om te participeren in deze nieuwe uitgave. U, met vele anderen, maakt de selfie naar uw keuze. The Ultimate Smarthpone Selfie publiceert een baaierd aan mogelijkheden in de selfie kunst. U, en niemand anders, bepaalt wat de kijker te zien krijgt.

MAAK VAN DEZE UITGAVE WEER EEN GROOT SUCCES: NEEM DEEL!

Er zijn op voorhand verschillende categoriën gemaakt waarin u uw selfie kunt plaatsen. Maar u kunt ook zelf een nieuwe categorie toevoegen. Kies hier uw categorie:

Categories

 • Make an proposalfor a new category
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 GB.
   Upload here your selfie. Please use .jpg file.

  Zitten er geen condities aan vast? Er is slechts één conditie: uw selfie is in de verhouding van een liggend beeld: 210 x 148. That’s it. Uitgeverij Kutron zorgt weer voor een passende vormgeving en publicatie.

  (Uiteraard is het uw selfie en dus uw copyright. De selfies zullen alleen in het project the ULTIMATE SMARTPHONE SELFIE gepubliceerd worden)

   

  [:]